Sunday, November 25, 2018

ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Ραφήνα 25/11 και οι παιχνιδιάρηδες της ομάδας Άλφα έμπλεξαν πάλι με τα χώματα !!!
Στη κατηγορία Ανδρών οι : Στέφανος Βιτζιλαίος ,Αλμαλής Σωτήρης, Ραζής χάρης , Παπαδόπουλος Αποστόλης και Σγουράκης Γουλιέλμος στη κατηγορία Μάστερ, ‘’σκόνισαν’’ τα παπούτσια τους στον αγώνα που διοργάνωσε ο Α.Ο.Θησέας στο οχυρό της Ραφήνας.
2 διαφορετικοί αγώνες με κοινό σημείο το χώμα cyclocross/Mtb στην ίδια διαδρομή !
Ο αθλητής Σγουράκης Γουλιέλμος κατέκτησε τη 1η θέση στο cyclocross και πήρε και μια 5η θέση στο Mtb δείχνοντας ότι κρατάει ακόμα τη φόρμα του από το 2018....
Παπαδόπουλος με δύο σκασμένα ελαστικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μάχη και Ραζής ‘’πλήρωσε’’ την επιθετικότητα του , στους τελευταίους γύρους....
Δεύτερος αγώνας με διαφορά ωρών στο Mtb και ο Αλμαλής Σωτήρης κατάφερε να πλασαριστεί στη 3η θέση με 6ο τον Ραζή και πίσω του τον Βιτζιλαίο Στέφανο !!! Παπαδόπουλος στη πρώτη του επαφή με το ποδήλατο βουνού προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του για προπονητικού σκοπούς !!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές !!!!!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LeasePlan , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES  , COMPUTER GURU , Physiogold , GLASSFIT , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και τον Vaggeli Rizο οι οποίοι στηρίζουν τις νέες μας δραστηριότητες !










No comments:

Post a Comment