Tuesday, June 23, 2015

Σπουδαίες διακρίσεις για τον ΑΛΦΑ στο attica 3 race !!!



Στο attica 3 race η ομάδα του ΑΛΦΑ δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από πλευράς οργάνωσης και επαγγελματισμού από άλλες "PRO" ομάδες :-)

Υπήρχε επαγγελματίας μασέρ που πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητές της ομάδας καθώς και ειδικός διατροφολόγος ο οποίος είχε ετοιμάσει μερίδες φαγητού για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η ομάδα προσέλαβε επαγγελματία φωτογράφο με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό !



Η εταιρεία του Γουλιέρμου Σγουράκη (doctor bikes) προσέφερε όλα τα παρά πάνω και τον ευχαριστούμε θερμά και γιατί ανέλαβε όλο το κόστος αλλά και από πλευράς οργάνωσης ήταν όλα άψογα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο συνήθεις ύποπτος Μάκης Κωλέτσης κράτησε την φανέλα του πρωτοπόρου τερματίζοντας δεύτερος γενικής πίσω από τον άπιαστο Λουκά Καταπόδη.

Στην κατηγορία open 50-59 την πρώτη θέση πήρε ο αθλητής μας Μιχάλης Μιμίδης, την πρώτη θέση επίσης πήρε και ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης στην κατηγορία ΑΜΕΑ.

Ο τρίτος στο χρονόμετρο στην κατηγορία elite ανδρών ήταν ο Δαμοράκης Μανούσος ο οποίος στάθηκε άτυχος όμως στον αγώνα του Σουνίου όπου είχε πτώση ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει σοβαρά.

Για μια ακόμη φορά στο βάθρο ήταν η Βασιλική Βούτζαλη η όποια τερμάτισε στην τρίτη θέση χωρίς αυτό να την επηρεάζει στο να κρατήσει την φανέλα της πρωτοπόρου!

Η Βασιλική Βούτζαλη το Σάββατο στο circuit έμεινε πίσω από το κυρίως group παρόλα αυτά όχι μόνο δεν τα παράτησε, προτίμησε να μην πάει στο πίσω της δεύτερο μεγάλο γκρουπ που είχε δημιουργηθεί και πάλεψε μόνη της για τουλάχιστον 3 γύρους καταφέρνοντας μάλιστα να μεγαλώνει συνέχεια την διαφορά από το δεύτερο γκρουπ.

Η μαχητικότητα της συγκίνησε όλη την ομάδα του ΑΛΦΑ και στον τερματισμό της, ήταν όλοι εκεί για να της δώσουν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα!

Επτά ακόμη αθλητές είχαν πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στις θέσεις από 7-15.


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο παρακάτω λινκ 

https://www.facebook.com/groups/1502725770012184/

Το προσωπικό site της φωτογράφου στο παρακάτω link.

http://www.alexandrievina.com/


No comments:

Post a Comment