Monday, February 8, 2016

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016

     Μέσα στον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδηλατικού τμήματος μαζί με το τμήμα πινγκ-πονγκ στην αίθουσα του συλλόγου μας , παρουσία αθλητών/αθλητριών,οπαδών και φίλων της ομάδας.
     Το φλουρί της πίτας έγινε με κλήρωση δώρων τόσο του συλλόγου μας , όσο και καταστημάτων ποδηλασίας τα οποία ευχαριστούμε για την προσφορά τους.
     Αναλυτικά για τα δώρα της κλήρωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλο και χορηγό μας Διακρούση Δημήτρη - whiteboxcrossfit.gr , την εταιρεία ένδυσης CAAN για τις δωροεπιταγές της , το Χαρρυ Καττίκα - ksport.gr για τα ποδηλατικά δώρα , τον κ.Κασιμάτη - kassimatiscycling.gr στον Πειραιά , τον Γιώργο Ζήβα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα www.welovetoys.gr και www.welovesupermarket.gr για τις δωροεπιταγές του , τον Σγουράκη Γουλιέλμο με το κατάστημα doctorbikes.gr ,και τέλος τον Νικηφόρο Κουρή με το κατάστημα topodilato.gr .
 
     Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για το 2015 που μας στήριξαν και συνεχίζουν να είναι στο πλάι μας και για τη χρονιά του 2016 . Αναλυτικά να ευχαριστήσουμε το μεγάλο μας χορηγό ΕΚΟ , White Box crossfit , Πετρόλκο Διαχειριστική , Glassfit Βαρδακαστάνης , smprinis wash & go moto , Computer guru , Mrg moto , Αβραάμ γεύσεις , Doctorbikes , zafeiris-co ξυλεία και σας ευχόμαστε για το 2016 μια δυνατή αγωνιστική χρονιά !!!













No comments:

Post a Comment