Wednesday, March 16, 2016

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με 22 συμμετοχές αθλητών σε όλες τις κατηγορίες ο σύλλογος Α.Σ.Π.ΑΛΦΑ πήρε εκκίνηση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής στις 5-6/3/2016 . 
Ο Γιώργος Κοτσιώνης ήταν απο την αρχή στο παιχνίδι του ξεκκολήματος μαζί με τους αθλητές του Αίολου και του Κρόνου τερματίζοντας τελικά στο 1ο κυρίως γκρουπ στη 17η θέση.Λίγο πίσω του στο τέλος του γκρούπ ο Αλμαλής Σωτήρης στην 28η θέση.
Στο δεύτερο γκρουπ καλά πλασαρισμένοι οι Βαμβακάρης Αλέξανδρος(45) και Κούλης Μαρίνος(47).Ακουλούθησαν στο 3ο γκρούπ οι Μάκης Νταλαράς και Αλεβίζος Κων/νος.
Στην κατηγορία Γυναικών την 7η θέση πήρε η Βασιλική Βούτζαλη !
Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Α 5η θέση για το Γουλιέλμο Σγουράκη ύστερα απο πολλές προσπάθειες να αποσπαστεί με 8ο στη ρόδα του τον Πανόπουλο Διαμαντή με πολύ δυναμική παρουσία σε όλες τις επιθέσεις, και μέσα στο πρώτο γκρούπ 19ος Γιαννόπουλος Παναγιώτης με 23ο τον Γιαννόπουλο Βαγγέλη και 27ο τον Νικολάου Παναγιώτη ένα γκρούπ πίσω.
Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β 6η θέση για τον Σταυριανό Αριστείδη με ρόδα του 7η Κωλέτσης Μάκης,17η για τον Γιαννακόπουλο Γιώργο και 18η Φωτίου Βαγγέλης συμπληρώνοντας έτσι την ουρά του 1ο γκρούπ. Ακολούθησαν 29η θεση Πίτ τας Νικόλαος , 31 Σμπρίνης Κων/νος , 39 Πετρίδης Μαρίνος , 40 Τσιγαράς Δημήτρης , 42 Θεοδωρικάκος Παναγιώτης.
Στην Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Γ 11η θέση για τον αθλητή μας Καραγιώργη Γιάννη.

Η διοίκηση αποφάσισε να "βραβεύσει" τον αθλητή Κοτσιώνη Γιώργο με το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ (ζευγάρι ελαστικών) για τις επιδόσεις του στους αγώνες του 2016 καθώς και τους μάστερ που ήταν στο πρώτο γκρούπ (Σγουρακη,Πανόπουλο,Γιαννόπουλο.Π.,Φωτίου,Σταυριανό,Κωλέτση,Γιαννακόπουλο)  καλύπτοντας τη συμμετοχή τους στον ερχόμενο αγώνα του Παναθηναικού σαν επιβράβευση της προσπάθειας τους ! 

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες!








No comments:

Post a Comment