Sunday, April 10, 2016

2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤ.ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Το Σάββατο 9 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας για το Παναθηναϊκό Κύπελλο της ατομικής χρονομέτρησης (ανάβαση Πάρνηθας από τελεφερίκ).
Η Άλφα με 15 αθλητές πήρε εκκίνηση στη πολύ καλή διοργάνωση του συλλόγου του Παναθηναϊκού με αρκετές διακρίσεις σε όλες τις υποκατηγορίες.



Αναλυτικά στην κατηγορία όπεν 19-39 τη 2η θέση πήρε ο αθλητής μας Μούγιος Γιώργος
και στο 3ο σκαλοπάτι της όπεν 40+ ανέβηκε ύστερα απο μια μικρή πτώση(χωρίς τραυματισμό) ο αθλητής μας Διακρούσης Δημήτρης .












Στη κατηγορία των γυναικών η Βασιλική Βούτζαλη κατέκτησε
την 3η θέση παρά το σκασμένο ελαστικό που είχε στα τελευταία
χιλιόμετρα της ανάβασης.
Στη συνέχεια του αγώνα ακολούθησε για άλλη μια φορά το δρόμο 
προς την κορυφή της Πάρνηθας,αυτή τη φορά με την αθλήτρια Παρασκευή Καντζά με ταντεμ ! 














Στη κατηγορία μάστερ Β είχαμε τη πολύ καλή εμφάνιση του αθλητή μας Γιαννακόπουλου Γιώργου κατακτώντας τη 3η θέση με πολύ καλή επίδοση , τη 7η θέση απο τον Κωλέτση Μάκη , 11η για τον Σταυριανό Αριστείδη , 21η Πίττας Νικόλαος ,24η Τσιγάρας Δημήτρης και 26η,27η,28η θέση για τους αθλητές Πετρίδης,Αποστολόπουλος,Σμπρίνης αντίστοιχα .






























Στη κατηγορία μάστερ Α με δυνατή παρουσία 5ος ο Σγουράκης Γουλιέλμος με 7ο τον συνεχώς ανερχόμενο Πανόπουλο Διαμαντή.





 Τέλος στη κατηγορία αντρών 29η θέση για τον Κούλη Μαρίνο και 38η για τον Αλεβίζο Κων/νο σε μια παρουσία που αποτελούσε μέρος του προπονητικού σχεδιασμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο του Παναθηναικού για την άψογη διοργάνωση καθώς και τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LEASEPLAN , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS  και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε μας αγώνα !!!




Φωτογραφικό υλικό : Πέτρος Γκότσης
                                   Γαζέτας Γιάννης





No comments:

Post a Comment