Friday, July 1, 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ & ΑΝΤΟΧΗ

Στις 24-26 του Ιουνίου διοργανώθηκε το Παν/νιο Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες Αντρών και Γυναικών.
     Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην περιοχή της Σπάρτης ο σύλλογος ΑΛΦΑ πήρε εκκίνηση με τρεις αθλητές τερματίζοντας στην 39η θέση με τον αθλητή Κοτσιώνη Γιώργο , στη 52η θέση με τον αθλητή Αλεβίζο Κων/νο και στη 58η θέση με τον αθλητή Κούλη Μαρίνο ανάμεσα σε 82 συνολικά συμμετέχοντες αγωνιζόμενους.
   Το Σάββατο 25/6 σειρά είχε το αγώνισμα αντοχής στη κατηγορία των γυναικών. Με μία μόνο συμμετοχή με την αθλήτρια Βούτζαλη Βασιλική σε μια απαιτητική απόσταση 90 χιλιομέτρων η αθλήτρια του συλλόγου μας κατάφερε να πλασαριστεί στην 8η θέση ανάμεσα σε 28 συνολικά αθλήτριες. 
   Το σημαντικότερο αγωνιστικό 3ήμερο της χρονιάς έκλεισε με τον αγώνα αντοχής των αντρών στις 26/6 σε μια απόσταση 170 χιλιομέτρων στον οποίο είχαμε τη συμμετοχή 5 αθλητών στην εκκίνηση.
   Τα αδέρφια Αλεβιζος Κων/νος και Γιάννης ,Κοτσιώνης Γιώργος , Αλμαλής Σωτήρης , Κούλης Μαρίνος , Νταλάρας Μάκης ήταν εκεί να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους . Δυστυχώς στα πρώτα χιλιόμετρα κάτω από άσχημα καιρικά φαινόμενα είχαμε τη πτώση του αθλητή Κοτσιώνη ο οποίος είχε τις καλύτερες προοπτικές για τη συγκεκριμένη διαδρομή με ταυτόχρονο σκάσιμο ελαστικού στον αθλητή Αλεβίζο Κων/νο το οποίο του στοίχισε αρκετό χρόνο και αυτομάτως τον οδήγησε εκτός συναγωνισμού.  Ο αθλητής Αλεβίζος Γιάννης με ένα μηχανικό πρόβλημα που δε μπορούσε να διορθωθεί αναγκάστηκε και αυτός να εγκαταλείψει.
   Ο αθλητής Νταλάρας Μάκης κατάφερε να μπει εντός χρόνου στη κατάταξη με -2 στροφές από το κυρίως γκρούπ και οι αθλητές Κούλης και Αλμαλής με ένα καλύτερο τέμπο τερμάτισαν στην 59η και 60η θέση με -1στροφή αντίστοιχα,ανάμεσα σε 123 συνολικά αθλητές. 
   Σπουδαία βοήθεια τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε συνοδεία είχε το μέλος μας Σγουράκης Γουλιέλμος ο οποίος ήταν εκεί όπου τον χρειαζόταν η ομάδα με μηχανική υποστήριξη,συνοδεία στο χρονόμετρο και στην αντοχή και φροντιστής για τη τροφοδοσία των αθλητών!
   Σημαντική για το τέλος η παρουσία του Προέδρου του συλλόγου ΑΛΦΑ  Δελαρόκα Θανάση που ακολουθεί το σύλλογο σε κάθε σημαντική διοργάνωση και δείχνει με αυτό το τρόπο την αγάπη του για το σύλλογο.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρεία LEASEPLAN για την παραχώρηση του 9θέσιου van έτσι ώστε η αποστολή να κινείται με άνεση καθώς και τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε μας αγώνα !!! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές !!

photo : nassos triantafyllou
            petros gkotsis















No comments:

Post a Comment