Tuesday, July 19, 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MTB 2016

Στις 15 & 16 Ιουλίου,διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ,σε μία διαδρομή γύρω απο το κάστρο της Ναυπάκτου.
Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν σε μία διοργάνωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αγώνες εξωτερικού,τόσο οργανωτικά όσο και από δυνατές συμμετοχές.
Η ομάδα του ΑΛΦΑ πήρε εκκίνηση στο αγώνισμα της αντοχής XCO το Σάββατο 16/7 με 3 αθλητές στη κατηγορία αντρών. Σε μια πολύ δυνατή κούρσα με το ρυθμό να ορίζει ο τελικά Πρωταθλητής Αντωνιάδης Δημήτρης δέν υπήρξαν πολλά περιθώρια για καλύτερα αποτελέσματα.
Έτσι με μία πολύ δυνατή εκκίνηση ώστε να πλασαριστεί από νωρίς ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα ο αθλητής του συλλόγου Αλμαλής Σωτήρης σκαρφάλωσε στην 29η θέση δείχνοντας πάντα ετοιμοπόλεμος ενώ οι αθλητές Άνθιμος Κων/νος και Αλεβίζος Κων/νος κλείστηκαν γύρο από τον πρωτοπόρο και βγήκαν εκτός μάχης. 
Θα θέλαμε όπως πάντα,να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε μας αγώνα !!! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές !!

photo : nassos triantafyllou
           






No comments:

Post a Comment