Thursday, September 29, 2016

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΦΥΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- Α.Σ.ΑΛΦΑ

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τον Αθλητικό
Σύλλογο «ΑΛΦΑ» στις 25/9 βρέθηκε στην ευχάριστη θέση, για δεύτερη
συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσει τη 2η ανάβαση φυλής , αγώνας ο οποίος ήταν μέρος του Παναθηναικού κυπέλου με την ονομασία <<3ος αγώνας-Παναθηναϊκού Κυπέλλου Ατομικής
Χρονομέτρησης>>.

 Δέκα μέλη της ομάδας ήταν εκεί για να βοηθήσουν από το πρωί στη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και στην ετοιμασία των αθλητών της Άλφα.Ο πρόεδρος Δελαρόκας Θανάσης και αυτός έδωσε το παρόν από το πρωί για να εμψυχώσει τους αθλητές αλλά και να έχει φωτογραφίες,βίντεο και λήψεις της αγωνιστικής ομάδας με το drone της ΑΛΦΑ. Η τέντα στήθηκε για να φιλοξενήσει τους αθλητές της ομάδας για το ζέσταμα με τους χορηγούς να κυματίζουν με σημαίες και banner. Όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση...

23 αθλητές της ΑΛΦΑ έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν να ανεβάσουν την ομάδα στο βάθρο σε κάθε κατηγορία!!!

Αναλυτικά στη κατηγορία αντρών με πολύ μεγάλο συναγωνισμό και πολύ δυνατούς χρόνους ο Κοτσιώνης Γιώργος έδειξε και πάλι την επιθετική του συμπεριφορά κατακτώντας μία 5η θέση!!

Η Βούτζαλη Βασιλική στη κατηγορία των γυναικών, κλασσικά μέσα στα μετάλλια με μία 3η θέση και στη κατηγορία Μάστερ γυναικών 2η θέση για την αθλήτρια μας Μπουτούρη Φωτεινή !!!

Μάστερ Α οι συνήθεις ύποπτοι Μπουλμέτης Γιώργος και Σγουράκης Γουλιέλμος με τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα!!!!

Μάστερ Β πολύ δυνατή κούρσα για τον Γιαννακόπουλο Γιώργο στη 2η θέση και Κωλέτση Μάκη στη 4η θέση με μόνο 4 δευτερόλεπτα από τον μπροστά αθλητή !!!

Μαστερ Γ για λίγο έξω από το βάθρο με 7η και 8η θέση για τους Καραγιώργη Γιάννη και Μιμίδη Μιχάλη αντίστοιχα!!!

Τέλος στη κατηγορία Όπεν είχαμε τη 1η θέση για τον αθλητή μας Διακρούση Δημήτρη (για πολλούς Σάγκαν) με 4ο στη κατηγορία 40+ τον Τσιρβασίδη Νίκο καθώς και την 6η θέση για τον Μούγιο Γιώργο στη κατηγορία 19-39!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!!!

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε το τμήμα Ποδηλασίας του Παναθηναικού και ιδιαίτερα τον Φωκά Γιώργο για την συνδιοργάνωση της ανάβασης ,την εταιρεία frutop για τη χορηγεία στους διψασμένους ποδηλάτες ,το κατάστημα Κασιμάτης στον Πειραιά ,τους οδηγούς στα οχήματα συνοδείας : Δρόσος Νίκος,Μουτζούρης Θάνος,Γκαγκάς Μιχάλης,Αλεβίζος Κώστας,Ροδόπουλος Κώστας,Πανόπουλος Διαμαντής και Δελαρόκας Θανάσης που με τα μηχανάκια οδήγησαν τους αθλητές μέσα στην διαδρομή των 14χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα  καθώς και όλους τους αθλητές-σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα μας!!!
(Ένα μικρό πρόβλημα στη λειτουργία του υπολογιστή μας καθυστέρησε στις απονομές και ζητάμε και πάλι τη συγνώμη σας και υποσχόμαστε το 2017 να έχουμε ακόμα πιο καλή διοργάνωση!!!)

Τέλος Θα θέλαμε όπως πάντα,να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LeasePlan , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε μας αγώνα !!! 

.Θα υπάρξουν πλάνα,βίντεο κ φωτογραφίες απο το εναέριο drone της ομάδας !!!

photo profil: Dim Hatzakis για λογ/σμο nassostriantafyllou

photo : petros gkotsis 
            john Gazetas





 

 

















No comments:

Post a Comment