Wednesday, September 7, 2016

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΗ

Σήμερα 7/9/2016 έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος πρωταθλητής,προπονητής,ποδηλάτης Φώτης Μουστάκης.

Ο Φώτης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά ονόματα της δεκαετίας του 50-70 με πολλά ταλέντα της εποχής να παίρνουν ποδηλατικά μαθήματα από τον ίδιο!!! Αριθμούσε πολλές διακρίσεις στο χώρο της ποδηλασίας με τελευταίο αγώνα να κερδίζει τη 1η θέση στη περιοχή του Μαρκόπουλου τη δεκαετία του '80 με ξεκόλλημα απο τον 2ο Κακλαμάνο και 3ο Νταλίπη .
Από το 1985-2005 ανέλαβε και ουσιαστικά στήριξε το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ στη θέση του προπονητή. Ο ίδιος πάντα έδειχνε την αγάπη του για το άθλημα με αρκετές φορές η ομάδα να κατεβαίνει σε όλους τούς διασυλλογικούς αγώνες με δική του οικονομική ενίσχυση !!!

Οι δηλώσεις ορισμένων από τους παλιότερους αθλητές του, δείχνουν την αγάπη που είχε μέσα στην ομάδα:

Παπιομύτης Ανέστης :"Δέν έχει περάσει άλλος προπονητής της εποχής σαν τον Φώτη Μουστάκη που έδινε τα πάντα για το άθλημα και τους αθλητές του.Στήριζε την ομάδα πολλές φορές και με δικά του έξοδα!Πραγματικά από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.... "

Αλεβίζος Κων/νος :" Ένας άνθρωπος που ξέραμε ότι πάντα θα ναι εκεί .Προπονητής,συνοδός πάντα να μας λύσει τα προβλήματα μας, έστω και τα προσωπικά!!!Μόνιμα να πάει τις αποστολές σε όλους τους αγώνες ανεξάρτητα απο τα αποτελέσματα . Κάθε αθλητής ήταν πραγματικά σαν δικό του παιδί.."

Πανόπουλος Διαμαντής :"Αισθάνομαι σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο.Ο Φώτης ήταν πάντα δίπλα μου στα πρώτα ποδηλατικά μου βήματα.Θα τον θυμόμαστε για πάντα..."

Δελαρόκας Αθανάσιος :" Τον γνώρισα σαν έφορος ποδηλασίας της ΑΕΚ. Από τα λόγια που είχα ακούσει από παλαιότερους αθλητές ήξερα ότι θα συναντούσα έναν σπουδαίο άνθρωπο με δυναμική προσωπικότητα ,με πολύ μεγάλη προσφορά στη ποδηλασία και αμέσως υλοποίησα αγώνα προς τιμή του στο κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα. Ήταν μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα έστω και για λίγο!!!
Πλέον σαν Πρόεδρος του Α.Σ.ΑΛΦΑ υπόσχομαι ότι από το 2017 και κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται ένας αγώνας ο οποίος θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς τιμή του..."

Ο ΑΣ ΑΛΦΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους.

Πληροφορίες για την νεκρώσιμη ακολουθία θα ανακοινωθούν σύντομα!






https://www.youtube.com/watch?v=Ds_RUgpXiw0





No comments:

Post a Comment