Wednesday, October 26, 2016

24η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Κυριακή 23/10 διοργανώθηκε από τον ποδηλατικό σύλλογο Πηνειό με τη βοήθεια του δήμου Αγιάς στη Λάρισα η 24η Ανάβαση Ανατολής.

  Με σύνολο 160 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες δόθηκε η εκκίνηση για τα 18 χιλιόμετρα ανάβασης,με τερματισμό στο χωριό Ανατολή μέσα σε πλήθος κατοίκων που υποδέχθηκαν θερμά τους αθλητές.

  Στη κατηγορία μαστερ τη γενική κατάταξη κέρδισε ο αθλητής μας Σγουράκης Γουλιέλμος με χρόνο 51.37 κερδίζοντας έτσι και την 1η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας.
Να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Πηνειό για την δράση του και τη βοήθεια του στο άθλημα καθώς και τον αθλητή μας για την πολύ καλή και σταθερή παρουσία του στον αγώνα αλλά κ όλη τη χρονιά.

Να τονίσουμε ότι ο αθλητής Σγουράκης Γουλιέλμος με τη νίκη του αυτή κέρδισε και τη 1η θέση στο κύπελλο αναβάσεων για τη κατηγορία του. 

Όπως πάντα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LeasePlan , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα !!





No comments:

Post a Comment