Thursday, November 3, 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Τέλος επίσημης αγωνιστικής περιόδου για τους ποδηλάτες της ΑΛΦΑ με τους δύο αγώνες της ανάβασης πάρνηθας.
28/10/2016 διοργανώθηκε απο το σύλλογο "ΠΗΓΑΣΟ" η κλασσική ανάβαση στο Φλαμπούρι με την ομάδα μας να κάνει κατάληψη στα βάθρα σε όλες τισ κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στη κατηγορία αντρών είχαμε τη 5η θέση του πολύ δυνατού για ακόμα μία φορά Κοτσιώνη Γιώργου , με τους Βαμβακάρη και Αλεβίζο να ακολουθούν λίγο πιιο πίσω εξασφαλίζοντας και μια 4η θέση στο ομαδικό αντρών.

Οι δυνατοί Μάστερ δεν άφησαν περιθώρια σε κανέναν και απο την αρχή του αγώνα "φλέρταραν" με τη 1η θέση της γενικής στο ομαδικό μάστερ. Μετά απο ένα πολύ δυνατό ρυθμό κατέλαβαν τη 1η και 2η θέση με τον Κωλέτση Μάκη και Καμπουρόπουλο Αλέξανδρο αντίστοιχα στη κατηγορία μαστερ Β. Το "ταλέντο" Μπουλμέτης Γιώργος με πολύ καλη εμφάνιση κ μετά απο μικρή πτώση λόγω των δύσκολων συνθηκών κέρδισε τίμια μία 2η θέση στη μάστερ Α και τη 5η θέση της γενικής κατάταξης. Πολύ καλή εμφάνιση και για τον αθλητή μας Φωτίου Βαγγέλη στη μάσετρ Β. 

30/10/2016 διοργανώθηκε απο το σύλλογο "ΕΡΜΗ" η κλασσική ανάβαση Πάρνηθας με νικητή τον Μαυρικάκη Μιχάλη.Η ΑΛΦΑ ήταν εκεί με 15 άτομα σε όλες τις κατηγορίες.

Κλασσικά στη μάχη στην αντρών ο Κοτσιώνης με αποτέλεσμα λίγο πίσω απο τη πρώτη 6άδα με Κούλη Μαρίνο,Αλεβίζο Κων/νο και Νταλαρά Μάκη να ακολουθούν. 

Στη κατηγορία γυναικών η Βούτζαλη Βασιλική ήταν κ πάλι στο βάθρο με μία 2η θέση και ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της ενώ λίγο πιο πίσω της η μάστερ κατηγορία γυναίκα της ομάδας Μπουτούρη Φωτεινή.

Στη κατηγορία μάστερ οι αθλητές έδειξαν ότι δεν τους νοιάζει μόνο η διάκριση αλλά και η ομαδικότητα όταν σε πτώση του αθλητή μας Κωλέτση Μάκη (από λάθος αντιπάλου) , ο συναθλητής του Σγουράκης Γουλιέλμος γύρισε ανάποδα στη κατεύθυνση για να τον βοηθήσει να ξαναμπεί στο πρώτο γκρούπ. Βέβαια είχε αφήσει στο πόδι του τον Μπουλμέτη Γιώργο ο οποίος και κέρδισε τη 1η θέση στη μάστερ Α. Ο πολύ δυνατός για ακόμα μία φορά Γιαννακόπουλος Γιώργος μετά απο πολλές προσπάθειες να αποσπαστεί απο το 1ο γκρούπ κλείδωσε τη 2η θέση στη μάστερ Β πίσω απο τον "άπιαστο" Ξουρη.
Με τη πολύτιμη βοήθεια του αθλητή Σγουράκη ήρθε και η 3η θέση μαστερ Β από τον χτυπημένο Κωλέτση Μάκη. Ακολούθησαν με καλή επίδοση οι Κεφαλάς Οδυσσέας , Πετρίδης Μαρίνος και Φωτίου Βαγγέλης .

Κάπως έτσι κλείνει η αγωνιστική χρονιά του 2016 με συνολικά πάνω από 60 βάθρα σε 90 αγώνες συνολικά μέσα στη χρονιά ,και με τους 35 συνολικά αθλητές του συλλόγου να καταγράφουν περίπου 350.000 χιλιόμετρα στα κοντέρ τους τόσο σε ποδηλασία δρόμου όσο και σε αγώνες MTB.

Να ευχηθούμε στους αθλητές μας καλή ξεκούραση και καλή χειμερινή προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σαιζόν και απο την πλευρά μας δίνουμε υπόσχεση να Απασχολήσουμε το 2017...


Τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LeasePlan , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα και χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις αποστολές της ομάδας...

photo : Γαζέτας Γιάννης







































No comments:

Post a Comment