Monday, February 13, 2017

4ος ΓΥΡΟΣ ΑΡΦΑΡΑ

Κυριακή 12/2 η ομάδα της ΑΛΦΑ ταξίδεψε λίγα χιλιόμετρα πριν τη Καλαμάτα για να πάρει μέρος στο σιρκουι στη περιοχή Αρφαρά, αγώνα διασυλλογικό του ΕΥΚΛΗ Καλαμάτας.

12 αθλητές ντύθηκαν στα χρώματα του πολέμου και ρίχτηκαν στη μάχη με την ενισχυμένη Αντρών να δείχνει τα δόντια της αλλά και τη κατηγορία Μάστερ/όπεν να είναι σταθερά στα βάθρα.

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα ο ανήσυχος Κούλης Μαρίνος έπιασε το ξεκόλλημα των αθλητών του Παναθηναικού και ακολούθησε αρκετούς γύρους μέχρι το σημείο που η καταδίωξη του γκρουπ σταμάτησε αυτή τη προσπάθεια. Μέσα στο γκρουπ μέχρι το τέλος στάθηκαν δυνατά οι Μαλισιόβας Αλέξανδρος , ο οποίος ντύθηκε φέτος στα χρώματα της Άλφα και  τερμάτισε στη 4η θέση και ρόδα του ο εξίσου δυνατός αθλητής μας Κοτσιώνης Γιώργος στη 5η θέση των αντρών.Λίγο πιο πίσω ακολούθησε ο αθλητής Νίνης Γιώργος στη18η θέση και 23ος- 24ος-27ος τερμάτισε ο Χάλαρης Μάρκος , Κούλης Μαρίνος και Αλεβίζος Κώστας.
Στη κατηγορία όπεν ο Διακρούσης Δημήτρης πήρε τη 1η θέση δίνοντας μας αισιοδοξία και δύναμη!!Ακολούθησε το κυνηγητό στη κατηγορία Μάστερ με τους Κωλέτση Μάκη και Μπουλμέτη Γιώργο να έχουν το πάνω χέρι πίσω απο τον δυνατό Καταπόδη Λουκά σε όλη τη διάρκεια των 60 χιλιομέτρων και με τελική κατάταξη στη 3η θέση και των δύο στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες. Λίγο πίσω τους στη κατηγορία μάστερ Β στη 10η θέση τερμάτισε στο σπρίντ ο Σπέης Ηλίας και 12ος ο Πίττας Νίκος.

Ο πρόεδρος Δελαρόκας Θανάσης δήλωσε την ικανοποίηση του από τη παρουσία της ομάδας και από τα μετάλλια που αποκόμισαν οι αθλητές και ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν....

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , LeasePlan , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για την υποστήριξη τους και δίνουμε ραντεβού στις 18-19/2 με ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση σε 3 διαφορετικούς αγώνες ....

 photo :Nassos triantafyllou









No comments:

Post a Comment