Wednesday, March 29, 2017

40ος ΓΥΡΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

24-25/3/2017 διοργανώθηκε ο 40ος γύρος Θυσίας ,ένας αγώνας που αποτελεί το κριτήριο για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων και για τους περισσότερους αθλητές είναι ο 2ος σημαντικότερος αγώνας μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι καιρικές συνθήκες κατά τον αγώνα χρονομέτρου αλλα και αντοχής απο Πάτρα εως την Ι.Μ. Αγίας Λαύρας (ΗΡΩΩΝ) την 25η Μαρτίου 2017 ήταν καταπληκτικές , βοηθώντας την προσέλευση των αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες (ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΜΑΣΤΕΡΣ) οι οποίες έφτασαν τελικά τις 332  δηλώσεις . Τερμάτισαν συνολικά από όλες τις κατηγορίες 297 αθλητές και αθλήτριες.
ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ : 24-03-2017
Ο Γύρος ξεκίνησε με το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» Άραξος (Τείχος Δυμαίων) – Λάπα αποστάσεως 11 ΚΜ στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων . Ο σύλλογος μας πήρε εκκίνηση στο ΤΤ με 4 αθλητές . Νικητής αναδείχθηκε ο Σταυρακάκης Γιώργος με χρόνο 0:13:45 από τον Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ με τον αθλητή μας Μαλισιόβα Αλέξανδρο να κατακτά την 23η θέση με χρόνο 14,59 . 43ος τερμάτισε ο Χάλαρης Μάρκος με 61ο και 63ο τον Κούλη Μαρίνο και Αλεβίζο Κών/νο αντίστοιχα.Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Κωλέτση Μάκη για τη συνοδεία που πρόσφερε στους αθλητές. 
40ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΠΑΤΡΑ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ (ΗΡΩΩΝ) : 25-3-2017
Στις 25-3-20167 το παλαιό λιμάνι (Μόλος Αγ. Νικολάου) γέμισε ποδηλάτες από ηλικίας 17 ετών έως 68 ετών. Στην εκκίνηση παρουσιάστηκαν 332 αθλητές και αθλήτριες με το σύλλογο μας να κάνει βροντερή παρουσία με 15αθλητές
Στην κατηγορία των Ανδρών επικράτησε ο Νείλας Γιώργος αθλητής από τον Α.Ο. ΑΙΟΛΟ. Την καλύτερη επίδοση για την ομάδα μας είχε ο αθλητής Κοτσιώνης Γιώργος που έδειξε και πάλι την αγωνιστική του ετοιμότητα, κατακτώντας την 16η θέση ανάμεσα σε 129 άτομα. Λίγο πίσω του στη 23η θέση ο σταθερός σε απόδοση Μαλισιόβας Αλέξανδρος με 59ο τον Νίνη Γιώργο και 66,89 τους Χάλαρη και Κούλη αντίστοιχα.
Στην κατηγορία των γυναικών 12η τερμάτισε η Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα.
Στην κατηγορία των Μαστερ Α ο δυνατός Μπουλμέτης Γιώργος κέρδισε τη 2η θέση στη κατηγορία του ανεβαίνοντας στο βάθρο με 21ο και 34ο τους Σγουράκη Γουλιέλμο και Πανόπουλο Διαμαντή. Την 9η θέση στη κατηγορία Μαστερ Β κέρδισε ο Κωλέτσης Μάκης 2μόλις λεπτά πίσω απο το 1ο γκρούπ με 22ο τον Κεφαλά Οδυσσέα,29ο τον Πίττα Νίκο,35ο τον Αποστολόπουλο Χρήστο και 47ο τον Διακρούση Δημήτρη . Στη κατηγορία Μαστερ Γ ο πολύ δυνατός Σταυριανός Άρης αναδείχτηκε 6ος παίρνοντας τίμια μια θέση στις απονομές.
Οι απονομές έγιναν στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που τερμάτισαν έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.
Στο σημείο αυτό να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο σύλλογο Π.Ο.Πατρών για την άψογη διοργάνωση του ποδηλατικού γύρου καθώς και τον οδηγό του V.I.P VAN Λεωνίδα που μας ανέχτηκε.
Ευχαριστούμε τον Ροδόπουλο Κώστα για τη συνοδεία στους άντρες και τον Σμπρίνη Κων/νο για το "ένα χέρι βοηθείας" που έβαλε στη συνοδεία...
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για την υποστήριξη τους !!!!
PHOTO : petros gkotsis

















photo:nassos triantafyllou εν κινήσει------>>>>

v.i.p members van...





No comments:

Post a Comment