Thursday, October 19, 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Δελαρόκας και η διοίκηση του συλλόγου ΑΛΦΑ Καλλιθέας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τον κ. Διακρούση Δημήτρη ,μέλος της ποδηλατικής ομάδας και κάτοχο του γυμναστηρίου White Box Crossfit για την οικονομική ενίσχυση ως προς την ομάδα μας.

Με logo "Don't stop when you tired,Stop when you're done..." το WBox φιγουράρει σαν όνομα στις καλύτερες επιλογές για εκγύμναση , με το άθλημα του Crossfit να θεωρείται πλέον το δυναμικότερο, πληρέστερο και ασφαλέστερο άθλημα. Στην περίπτωση μας το άθλημα βρήκε στέγη στις εγκαταστάσεις του  WhiteBoxCrossFit στην Λεωφόρο Αμφιθέας 61 στο Παλαιό Φάληρο σε ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό γυμναστήριο μεγέθους 325 τ.μ. ,με εγκαταστάσεις που πολλά γυμναστήρια παγκοσμίως θα ζήλευαν...

Η ευγενική χορηγία του κ. Διακρούση ,αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο στο μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό της ανάπτυξης του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου ΆΛΦΑ , με συμμετοχή σε υψηλότερου επιπέδου αγώνες και μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη της δυναμικής της ομάδας. Αποτέλεσμα των ανωτέρω,η διεκδίκηση βάθρων σε όλες τις κατηγορίες.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε αρωγούς σε αυτή μας τη πορεία όπως το WBox ,οι οποίοι διάλεξαν την προβολή της επιχείρησης τους μέσω της ομάδας μας και εμπιστεύτηκαν για ακόμα μία χρονιά να μας στηρίξουν. 

Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για το σύλλογο και τους αθλητές να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Α.Σ.ΑΛΦΑ.Κ.








No comments:

Post a Comment