Tuesday, June 13, 2017

4 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣΤΕΡ 2017

Σάββατο και Κυριακή 10/11-6-2017 πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Μυτιλήνη το παν/νιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στη κατηγορία Μάστερ. Άψογη προετοιμασία των διαδρομών ,με πολύ καλή διάθεση των διοργανωτών οδήγησε σε ένα τέλειο αποτέλεσμα !!
Η ΑΛΦΑ ήταν εκεί με 5 αθλητές και το αμάξι συνοδείας 2 μέρες πριν για να εντοπίσει τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να της δώσουν κάποια λεπτά τόσο στο αγώνισμα του χρονομέτρου ,όσο και στην απαιτητική και τεχνική διαδρομή της αντοχής των 100 χιλιομέτρων.
Συζητήθηκαν οι τακτικές και οι αθλητές ήταν έτοιμοι για τους αγώνες.
Στήθηκε η απαραίτητη τέντα για το ζέσταμα,ετοιμάστηκε το όργανο πίεσης ψυχολογικής των αθλητών (ντουντούκα),γράφτηκε το road book με αγωνιστικά περάσματα ώστε οι αθλητές να είναι χαλαροί παρά τη τεχνική διαδρομή και όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση...
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με 3 πανελλήνια μετάλλια :
2η θέση Μάστερ Α με τον αθλητή Σγουράκη Γουλιέλμο
2η θέση Μάστερ Β με τον αθλητή Κωλέτση Μάκη και
3η θέση Μάστερ Γ με τον αθλητή Σταυριανό Άρη .

Η Κυριακή βρήκε τους αθλητές έτοιμους και πάλι για το αγώνισμα της αντοχής δίνοντας την εκκίνηση στις 9... Η χαρά μας και πάλι τεράστια όταν πίσω από τους αποσπασμένους δύο πρώτους αθλητές ακολούθησε ο Κωλέτσης Μάκης κερδίζοντας πάλι τη 2η θέση στη κατηγορία του και δίνοντας άλλο ένα παννελήνιο μετάλλιο στην ομάδα του...
 Μεγάλος άτυχος ο αθλητής Μπουλμέτης Γιώργος ο οποίος ενώ ήταν στο 1ο γκρούπ μία σπασμένη ακτίνα στη πίσω ρόδα του τον καθυστέρησε , με αποτέλεσμα να βγει από τη μάχη για τη διεκδίκηση κάποιου μεταλλίου...Σε καλή αγωνιστική παρουσία και ο αθλητής Σγουράκης Γουλιέλμος με την 9η θέση στη κατηγορία του και λίγο πίσω του ο αθλητής Γιαννόπουλος Παναγιώτης με την 12η θέση.
Άλλη μία ατυχία ήρθε να "εξοντώσει" από σίγουρο βάθρο τον Σταυριανό Άρη με ξαφνική αδιαθεσία και αναγκαστική εγκατάλειψη στο 1ο γύρο της διαδρομής.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT ,LeasePlan , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για την υποστήριξη ,χάρη στους οποίους καλύφθηκε οικονομικά η αποστολή όλες αυτές τις μέρες στον σημαντικότερο αγώνα της κατηγορίας Μάστερ για το 2017 !!!
Συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαστερ και να ευχηθούμε καλή ξεκούραση.

photo: Nassos triantayllou






















 




















No comments:

Post a Comment