Tuesday, June 13, 2017

ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑ "ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

Ο αθλητής της ομάδας ΑΛΦΑ δέχτηκε τη πρόσκληση από την ομοσπονδία ποδηλασίας για να πάρει μέρος στο διεθνή «Γύρος Ρουμανίας» από 2-4/6/2017 με την Εθνική Ελλάδος.
Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, είναι 27 ετών και εργάζεται ως Διαιτολόγος σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα. 
Η πρόσκληση του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε ένα 3ήμερο αγώνα με πολύ υψηλές απαιτήσεις και πολύ δυνατό συναγωνισμό. Επίπεδο βγαλμένο από την τηλεόραση για πολλούς από τους αθλητές της Ελλάδας , κέντρισε το ενδιαφέρον του Γιώργου ώστε να δώσει το καλύτερο του εαυτό βοηθώντας την εθνική ομάδα αλλά και παλεύοντας προσωπικά με τους χρόνους του !!!
Σίγουρα αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία και για τον ίδιο και μέρα με τη μέρα έδινε όλο και καλύτερη απόδοση στις αγωνιστικές ημέρες του αγώνα...
Για την ομάδα μας είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση να στηρίζουμε αθλητές με το ήθος και την αγωνιστικότητα του Γιώργου. 
Η συμμετοχή του Γιώργου στο Γύρο Ρουμανίας έδωσε εμπειρίες,γνώσεις και τεχνικές που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον!!
Οι χορηγοί μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT ,LeasePlan , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ υποστήριξαν την αποστολή στη Ρουμανία καθώς και ανανέωσαν τον εξοπλισμό του αθλητή,δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την ικανοποίηση τόσο για τον αθλητή,όσο και για την πορεία της ομάδας...













No comments:

Post a Comment