Thursday, June 29, 2017

ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΑΛΦΑ

Κυριακή 25/6/2017 διοργανώθηκε απο τη ΠΕΠΑ ο Γυρος Τρίπολης με την ομάδα της ΑΛΦΑ να πέρνει μέρος με 14 αθλητές και να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Στη κατηγορία μαστερ Α ο Μπουλμέτης Γιώργος καθάρισε σχετικά εύκολα τη 1η θέση και πήρε και την 3η θέση στη γενική κατάταξη,με 3ο στη κατηγορία του τον Σγουράκη Γουλιέλμο και 4ο τον Γιαννόπουλο Παναγιώτη.Ακολούθησε ο Πανόπουλος Διαμαντής με τη 12η θέση μετά απο ένα σκασμένο ελαστικό.

Στη κατηγορία μαστερ Β1 ο συνήθης ύποπτος Κωλέτσης Μάκης πήρε τη 2η θέση και 4η γενικής Ακολούθησε ο Σπέης Ηλίας με την 9η θέση,ο Πίττας Νίκος με 16η θέση ,ο Διακρούσης Δημήτρης με την 25η θέση,ο Σμαραγδάκης Γιάννης με 27η θέση και ο Φωτίου Βαγγέλης με την 31η θέση.

Στη κατηγορία μαστερ Β2 η 2η θέση κατοχυρώθηκε απο τον Κεφαλά Οδυσσέα με 12ο τον αθλητή μας Πετρίδη Μαρίνο.

Τέλος στη κατηγορία μαστερ Γ1 ο Σταυριανός Άρης έδειξε τη σταθερότητα του με τη 3η θέση και πισω του ο Μιμίδης Μιχάλης με την 15η θέση της κατηγορίας του.

Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε το μονοπώλιο στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος , με όλες τις φανέλες των κατηγοριών να είναι στη κατοχή των αθλητών μας.Αναλυτικά προπορευόμενοι βρίσκονται στο κύπελλο της ΠΕΠΑ οι Σγουράκης,Κωλέτσης,Πετρίδης,Σταυριανός.

Ευχαριστούμε το Σάσση Βαγγέλη μέλος και φίλο της ομάδας για την συνοδεία με το όχημα του Πετρίδη.


Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT ,LeasePlan , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ οι οποίοι αποτελούν τη κινητήρια δύναμη της ομάδας ΑΛΦΑ !!!!















No comments:

Post a Comment