Saturday, June 17, 2017

" Α' ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ "

Κυριακή 11/6 διοργανώθηκε σιρκουί μέσα στο Κωπηλατοδρόμιο στη περιοχή του Μαραθώνα από το σύλλογο ΖΕΥΣ .

Η ΆΛΦΑ πήρε μέρος με 7 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες σημειώνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσαμε να έχουμε!!!

Ο αθλητής Μαλισιόβας Αλέξανδρος "καθάρισε" πολύ δυνατά το σπριντ και κέρδισε τη 1η θέση γενικής και 1η θέση στη κατηγορία αντρών ,με 5ο μέσα στο ίδιο γκρουπ τον Νίνη Γιώργο και 12ο τον αθλητή Γαζέτα Δημήτρη ,ο οποίος ρίσκαρε σε ένα δυνατό ξεκόλλημα από την αρχή με τον συναθλητή του Κούλη Μαρίνο για τις πρώτες 8 στροφές όπου και πιάστηκαν από το κυρίως γκρουπ.
Στη κατηγορία Ν.Αντρών ο αθλητής μας Ραζής Χάρης κατέκτησε τη 3η θέση πλασαρισμένος στο 1ο γκρούπ.

Στη κατηγορία Γυναικών η Βούτζαλη Βασιλική κατέκτησε τη 5η θέση σε μαζικό σπρίντ .
Τέλος στη κατηγορία Μάστερ 40+ ο αθλητής μας Φωτίου Βαγγέλης κατέκτησε τη 15η θέση 45 δευτερόλεπτα πίσω από τον 1ο στην ηλικιακή κατηγορία του.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά τους χορηγούς μας VITEX , WHITE BOX CROSSFIT ,LeasePlan , ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ , ROLLEX ΑΒΕΕ , DOCTORBIKES , SMPRINIS WASH AND GO , COMPUTER GURU , GLASSFIT , MRG , GRECOTECHNICA PREPARATION , DROSOS CAR GEOMETRY και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ οι οποίοι αποτελούν τη κινητήρια δύναμη της ομάδας ΑΛΦΑ , τόσο στην ανάπτυξη όσο και στις επιδόσεις !!!

photo : nassos triantafyllou / john gazetas


   




















No comments:

Post a Comment